Feminintatea în sandale cu toc înalt

În imaginația oricărui bărbat o femeie senzuală va purta cu siguranță o pereche de sandale cu toc înalt. Orice ținută classy trebuie asortată cu o astfel de pereche de sandale. Din perspectiva doamnei, sandale cu toc înalt conferă înălțime la propriu cât și la figurat, putându-și domina astfel anturajul. Poate că undeva în mintea fiecărui bărbat, tocul înalt este echivalat cu dominarea.

Ca să ne întoarcem la lucruri mai pașnice, o ținuță feminină este “încheiată” cu ajutorul unei perechi deosebite de sandale. Fie la birou, pe stradă sau la evenimente, un pantof cu toc înalt va atrage priviri. Tocul înalt generează o iluzie a unei talii mai înalte și mai filiforme în același timp.

Sandale deosebite de piele cu toc înalt

Sezonul de primăvară care tocmai se apropie impune doamnelor ținute ireproșabile de sezon, având drept vedete sandale deosebite de piele cu toc înalt.

sandale de dama cu tocGăsim astfel o combinație perfectă de piele naturală și piele ecologică, cu baretă în jurul gleznei; acestea sunt decorate cu accesorii multicolore, executate și vopsite manual, printr-un proces complex de execuție. Dacă vorbim de materialul folosit astăzi în produsele din piele naturală, se evidențiază prin calitatea premium însoțită de designul deosebit, atât din punctul de vedere al materialelor folosite cât și al manufacturii.

Având tocul de o înălțime de aproximativ opt – zece centimetri si un design simplu-minimalist, sandalele cu toc înalt din piele naturală sau ecologică vor atrage atenția prin calitatea si rafinamentul lor. Le prefer pe cele de culoare portocalie, ele aducându-mi un plus de stil cu ajutorul modelului fancy, făcând din ele un accesoriu perfect pentru orice ocazie. Purtarea lor este ușoară și comodă, deoarece platforma de bază îmi oferă un sentiment de siguranță. Vreau să concluzionez cu ideea că sandalele cu toc înalt din piele naturala îmi dau un aspect sofisticat ținutei mele, făcându-mă să am mai multă încredere în mine.