Pantofi sport pentru vacanţele noastre

Întotdeauna, în dulapul de încălţăminte al fiecăruia dintre noi trebuie să existe cel puţin o pereche de pantofi sport pentru situaţii precum călătoriile, plimbările, mersul în parc înpantofi sport dama - AldoShoessoţind copiii, excursiile, vacanţele.

Pantofii sport există atât în varianta pentru sezonul rece, cât şi pentru vremea caldă, astfel încât pentru fiecare tip de temperatură să se poată purta o încălţăminte comodă de tip sport.

Pentru că vorbeam despre necesitatea confortului picioarelor în timpul mersului prelungit, aş vrea să ilustrez printr-o pereche de pantofi sport tip gheată, de culoare neagră, acoperind glezna, încheindu-se printr-un sistem de patru benzi adezive. Materialul din care sunt confecţionaţi aceşti pantofi sport este pielea ecologică de culoare neagră, de o bună calitate, mulându-se foarte bine pe picior, oferind flexibilitate, mobilitate tălpii. Sistemul de închidere cu benzi care se închid individual permite ajustarea perfectă a încălţămintei pe mărimea şi forma piciorului. Această ajustare ajută la fixarea potrivită pe picior şi la o mişcare confortabilă, fără probleme, în ciuda duratei, sau efortului depus. Pantofii sport despre care vorbesc sunt la preţul de 399.00 lei, însă în momentul în care am căutat produsul, exista o reducere, astfel încât preţul era 319.00 lei.

Pantofi sport pentru vreme caldă

Nişte pantofi sport tip sneakers de culoare bleumarin cu talpa albă şi şiret, cu interior comod, sunt de achiziţionat nu numai de tinerii care îi vor considera foarte moderni, de purtat la cursuri sau în cluburi, dar şi de adulţii maturi care, cu un spirit tânăr, vor simţi tot timpul nevoia de mişcare, de a ieşi din tiparele rigide ale costumelor şi pantofilor office. Foarte potriviţi la jeanşi sau pantaloni casual, aceşti pantofi sport au un aer proaspăt, relaxat şi tineresc, de purtat în timpul liber, având şi un look îngrijit şi modern, în acelaşi timp.