Parteneri

Forum Invest

Forum Invest este lider pe piata din Romania in organizare de conferinte de afaceri, comunicare in afaceri, networking si furnizor de servicii de informare, pentru piata locala si cea internationala.
Activitatea Forum Invest se angajeaza sa genereze o platforma internationala de dialoguri si dezbateri, care sunt setate pentru a forma agenda economica si politică pentru urmatorii ani.
Forum Invest conecteaza mii de oameni-cheie in fiecare an: factorii de decizie in afaceri, politica, lideri de opinie si mass – media. Forum Invest ofera afacerilor si politicii, mijloace eficiente de interactiune in domenii strategice si locatii din intreaga lume, bazate pe incredere reciproca, baza de cunostinte si schimb de informatii.

Lady 4 Ever

Comunitatea lady4ever.ro are peste 10.000 de conturi active si este o platforma online de shopping si discutii pentru femei. 
Shopping-ul online este zona care reuneste peste 22.000 de produse de la articole de imbracaminte pana la obiecte de birotica.
Categoria de servicii este dedicata expunerii serviciilor furnizorilor.
Componenta editoriala este structurata in categorii precum: Sanatate&diete, Moda&Coafuri, Timp liber, Casa&Gradina, Dragoste&Sex.
Video interviurile vin in completarea materialului editorial, aducand in prim plan personalitati remarcabile ale vietii publice.

1001 Case

Lider in domeniul portalurilor de shopping pentru casa si gradina, 1001 CASE este o platforma media prin care firmele din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare, dar si cele conexe comunica noutatile, promotiile si produsele/serviciile pe care le comercializeaza.
Un spatiu expozitional virtual cu vanzare care reuneste peste 250.000 de vizitatori unici si peste 1.500.000 de afisari de pagini. 
Cel mai dotat ghid de shopping online prin intermediul caruia utilizatorii pot cauta, compara si cumpara, intr-un timp mult mai scurt, produsele dorite.

Sanador


Centrul Medical Sanador este o companie ce ofera intreaga gama a serviciilor medicale angajatilor companiilor nationale si internationale, persoanelor individuale si familiilor acestora.
Infiintat in anul 2001, Centrul Medical Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand trei clinici, doua laboratore si rezerve private situate in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Ciucan & Asociatii

“Ciucan & Asociatii” este o firma de avocatura cu avocati experimentati care lucreaza impreuna de mai mult de opt ani. Firma de avocatura este specializata in finante, fuziuni si achizitii, piete de capital, imobiliare, privatizari si litigii lucrand ca experti juridici pentru o companie mare.

Bostina si Asociatii

“Bostina si Asociatii” este o casa de avocatura full-service, ce asigura consultanta juridica si reprezentare in probleme complexe ce tin de economia romaneasca. Are cea mai extinsa retea de birouri teritoriale si este singura casa de avocatura din Romania cu birouri internationale

Domeniul Coroanei

Cultura vitei de vie pe acest teritoriu, ca pe intreg teritoriu romanesc, are o traditie foarte veche ce se pierde in negura timpului. Vinurile obtinute aici au fost intotdeauna foarte cunoscute si apreciate. In Oltenia, vechi taram dacic, plin de istorie si legende, poarta de intrare pentru latinitate, producerea vinului s-a transformat din activitate populara in opera de arta. Ca dovada, la Segarcea ia fiinta Domeniul Coroanei unde, in 1884, vinul romanesc a fost incoronat.

Modernism

Modernism.ro construieste infrastructura, adica autostrazile, viaductele si podurile de informatie, pentru a te bucura de creativii dependenti direct din rezervatiile lor naturale.
Modernism.ro iti aduce online evenimentele expozitionale, vernisajele si sta de vorba cu artistii intr-un stil relaxat. 


ArtClue

Revista de arta contemporana 
ArtClue este un proiect artistic dedicat artelor vizuale si performative, o abordare maieutica a imaginii, prin intrebare si raspuns.