Trattoria Bucureşti pentru timpul tău liber

trattoria buongiorno universitate
Dintre toate tipurile de restaurant, prefer trattoria, mai ales Trattoria Universitate, deoarece este locul în care eu şi prietenii mei ne simţim cel mai bine. Dincolo de mâncarea deosebit de gustoasă şi de atmosfera specială care te îmbie la relaxare după o zi sau o săptămână de muncă, mai există şi multe facilităşţi pe care tratoria Bucureşti le oferă.

Înscrie-te în aplicaţia Out4food şi îţi uşurezi modalitatea de plată la Trattoria Bucureşti

aplicatia out4food trattoria buongiorno
Ceea ce mai este foarte interesant de cunoscut pentru toată lumea este faptul că acest restaurant tratoria face parte din Grupul City Grill şi că poţi avea parte de beneficii speciale. Poţi să foloseşti contul de card cu ajutorul telefonului tău, poţi avea puncte bonus, poţi rezerva mai uşor o masă la trattoria Bucureşti, poţi beneficia de vouchere oferite drept cadou, primeşti informaţii depre ofertele special. Cu punctele bonus ai posibilitatea de a-ţi achita nota total sau partial, în funcţie de numărul de puncte de care dispui sau în funcţie de preferinţa şi disponibilitatea financiară de moment.
Mi se pare foarte interesant un loc precum restaurant trattoria, deoarece îmbină, evident elemente moderne cu cele traditional. Ceea ce este de admirat este modul în care reuşesc să îşi promoveze imaginea şi valorile. Dincolo de reclamă, mijloacele electronice moderne, internetul, sunt folosite în mod eficient, astfel încât şi cei mai tineri şi mai nepricepuţi să guste din calitatea tradiţiei străvechi din restaurant trattoria, ulterior devenind fideli acestui tip de loc încărcat de atmosferă şi savoare.
Am facut cadou un voucher pentru consumaţie în restaurant tratoria unui bun amic şi am ştiut înca de la început că îi fac o mare bucurie, el fiind un admirator al Italiei şi un frecvent vizitator al Trattoria Bucureşti. Este evident că este şi un cadou, dar şi un pretext pentru a ne întâlni acolo.